Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Vrijdagavond Toss

Waar en wanneer
Iedere vrijdagavond in april en mei, augustus en september vanaf 20.30 uur. Wij hebben i.i.g. baan 5 en 6 tot onze beschikking (centre court, direct aan het terras!). Mocht de jeugdcompetitie uitlopen, dan beginnen we mogelijk op andere banen.

Opzet
De bedoeling is om met veel verschillende mensen op de baan te staan. Daarnaast is er tussen de partijen door voldoende gelegenheid om gezellig een drankje te nuttigen.
Afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal beschikbare banen worden dubbel- of single-partijen gespeeld. Dubbelpartijen duren 30 minuten, single-partijen 20 minuten, inclusief 5 minuten inspelen.
Spelers krijgen om en om twee service beurten. Er wordt gespeeld om aantal gewonnen punten. Na afloop graag de stand doorgeven.

En verder...
..zorgt ATVD voor tennisballen! Die hoef je dus niet zelf mee te nemen. Wel graag weer inleveren aan het einde van de avond.
...moeten de banen regelmatig worden gesleept.
...zal ik mijn best doen om gelijkwaardige tegenstanders op te stellen. Heb je geen KNLTB-speelsterkte (meer), probeer dan een indicatie te geven van je speelervaring.
...kun je altijd bij mij terecht met vragen over bijvoorbeeld de spelregels.
...hoop ik dat het twee gezellige maanden worden met veel deelnemers!

Over mij
Enthousiast tennisser en tennisliefhebber. Voorheen toss-middagen georganiseerd in Ouderkerk a/d Amstel. Lijnrechter geweest bij een aantal evenementen (play-offs Eredivisie; Rosmalen). EHBSO (Eerste Hulp Bij Sportongevallen)

Tot ziens op de baan!

Arjen de Vries

arjen

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors