Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

NieuwsSmash 2016 nummer 3

9 mei 2016, nummer 3

Schrijf je in voor de clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen (11 tm 19 juni) zijn een geweldig evenement om clubgenoten te leren kennen en leuke partijen te spelen. Schrijf je hier in

Webcam
Op de homepage van onze website staat sinds kort een webcam. Met name de banen 5 en 6 zijn in beeld. Handig om te zien of de banen al dan niet worden bespeeld of bij regenachtig weer bespeelbaar zijn.

Maak reclame voor ATVD
Ook nieuw op de website: een promotiefilmpje. Stuur de link naar al je vrienden en kennissen, zodat nog veel meer mensen de voordelen van ATVD leren kennen.

Volg ATVD op Facebook
Op onze Facebook pagina vind je leuke berichten en het laatste nieuws, bijv. over de bespeelbaarheid van de banen. Volg ons!

Meld je aan voor de vrijwilligerspoule
Met een uitgebreide organisatie en enthousiaste vrijwilligers heeft ATVD een stabiele basis. Maar met zo’n 400 seniorleden is nog veel meer mogelijk. Daarom doen wij een beroep op jou. Wil je geen langdurige verplichtingen maar wel op ad hoc basis je club ondersteunen? Meld je aan voor de vrijwilligerspoule via de mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Ad Riemslag: 06-51479325.

Vrijdagavond Toss
Je bent van harte welkom op de vrijdagavond toss (start 20.00 uur). Bel voor meer informatie Arjen de Vries, 06-21842830. Hij kan je ook toevoegen aan de Toss Whatsappgroep.

Evenementen mei/juni
complete activiteitenkalender jeugd
complete activiteitenkalender senioren

Van de barcommissie
Met dit prachtige weer kunnen we heerlijk op het terras zitten. Heel fijn als iedereen helpt om kussens, dekens en speelgoed weer terug te brengen naar de opbergplaats. Tijdens de bardienst kun je zelf een consumptie nemen. Volg de instructie, links op de kassa, om dit op de juiste wijze te boeken. Dan blijft onze administratie op orde. Alvast veel dank!

Sportclub van het jaar
ATVD is genomineerd als Diemer sportclub van het jaar. De bekendmaking is vrijdag 27 mei op de sportmarkt van het Loswalfestival; 20.30 uur in de tent op de Venserkade. Komt allen! De sportmarkt start 18.00 uur.

Redactie
Foto’s en berichten voor de volgende NieuwsSmash zijn zeer welkom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors van de NieuwsSmash:
New Look Optiek, Püttman juweliers, Vishandel van Wissen, Buro Leerhulp, Vroom en Nobbe Opticiens

 

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors