Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

NieuwsSmash 2015 nummer 7

7 november 2015, nummer 7
redactie nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze nieuwsbrief wordt gesponsord door: New Look Optiek, Püttman Juweliers, Vishandel van Wissen, Buro Leerhulp, Vroom en Nobbe Opticiens, Marinus van Dijk (Etos), Familie Droog en Robert Harms Tweewielers.

Tossen

Nu het seizoen er bijna op zit is er geen tossen meer op de vrijdagavond.

Na een aantal jaren zonder toss heeft het bestuur de toss dit seizoen opnieuw op de agenda gezet. Voor nieuwe leden biedt de toss een goede gelegenheid om andere leden te leren kennen.

Geconcludeerd kan worden dat het tossen inderdaad voorziet in een behoefte en geslaagd kan worden genoemd. Dit niet in de laatste plaats door de enthousiaste begeleiding van Arjen de Vries. Zoals het er nu uitziet zal er ook het komend seizoen weer gelegenheid zijn om te tossen op de vrijdagavond.

Ook op vrijdagochtend kon er sinds kort getost worden o.l.v. Wim Miltenburg en Guus Pappot. Ook dit was een succes en zal doorgang vinden.

Najaarscompetitie 2015

In september en oktober is er door liefst 18 senioren teams gestreden in de Landelijke Najaarscompetitie. Dit grote aantal teams geeft aan dat de najaarscompetitie een steeds populairder wordende competitie is binnen onze vereniging.

Liefst drie teams zijn kampioen geworden, te weten: Dames 1 op vrijdagavond (team Ruth van Baaijen); Heren dubbel 2 (team Michael Boot) en Gemengd 2 (team Julia Groenewold) beide op zaterdag.

Van de barcommissie

Het tennisseizoen 2015 zit er alweer bijna op. De competities zijn voorbij en de toernooien zijn voor het belangrijkste deel gespeeld. Het laatste dat voor dit seizoen nog rest is het Snert Toernooi op 22 november.

De barcommissie heeft haar best gedaan om iedereen datgene te bieden waar op dat moment behoefte aan was. Wij denken dat ons dat aardig gelukt is. Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet van alle ATVD-ers die ons daarbij geholpen hebben.

Dat stimuleert ons om nu al weer na te denken over het komende seizoen. We gaan ons best doen om het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te maken zodat alle honger en trek op de juiste manier kan worden gestild. Wij kijken uit naar volgend seizoen.

Extra bardienst

Heb jij tijd en zin om voor de vereniging een extra vrijwillige bardienst te draaien? Meld je dan bij Nel Zurburg. Het e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dank je wel!

Sponsorcommissie

Voor de sponsorcommissie zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Wil je een bijdrage leveren. Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie NieuwsSmash

  • Arjen de Vries (technische ondersteuning, distributie)
  • Johan Jägers (layout, redactie)
  • Joke Bouma (eindredactie)

De volgende NieuwsSmash verschijnt begin maart 2016. De deadline voor het aanleveren van kopij is 23 februari. Je kunt suggesties mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van het bestuur

Inmiddels heeft november alweer zijn intrede gedaan. Voorgaande jaren betekende dit voor ATVD het einde van het tennisseizoen. Voor het eerst dit jaar kan er ook in November buiten getennist worden. Met het huidige zachte herfstweer wordt hier dan ook flink gebruik van gemaakt.

Inmiddels is ook de najaarscompetitie voorbij. Dankzij het goede weer konden alle wedstrijden op de geplande data gespeeld worden. Het seizoen 2015 stond in het teken van nieuw: nieuwe tennisbanen, een nieuwe website, de Baanpraet werd ingeruild voor de NieuwsSmash, een jeugdbeleidsplan zag het licht, en pinnen in het paviljoen. Dit geeft aan dat ATVD volop in beweging is, en klaar is voor de toekomst.

We hopen jullie allemaal te zien op de ALV op maandag 14 december in ons paviljoen.

Met sportieve groet, namens het bestuur,
Léon Ellermeijer

Aankondiging Algemene Ledenvergadering

Op maandag 14 december vindt in ons paviljoen de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) plaats. De aanvang is om 20.00 uur. De van toepassing zijnde stukken voor de vergadering zullen vanaf 30 november te vinden zijn op onze website. Het bestuur hoopt op een goede opkomst.

Klik hier voor de stukken van de ALV

Voorjaarscompetitie 2016

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2016 is geopend.
Er kan t/m zondag 22 november worden ingeschreven.

Klik hier voor meer informatie en de link naar het inschrijfformulier competitie

Het Snert Toernooi, de evenementencommissie

Helaas, het buitenseizoen zit er alweer bijna op. Het was een enerverend jaar met veel leuke, goed georganiseerde, evenementen.

Vanwege het succes zullen ook het volgend jaar de pubquiz, de familiedag en het Oktobertennisfest op de agenda staan. Om het jaar niet in stilte af te sluiten organiseert de evenementencommissie op zondag 22 november gelukkig nog een afsluitend toernooi: HET SNERT TOERNOOI

Vlak voordat we het ijs op gaan en genieten van Koek en Sopie, zullen wij op de tennisbaan onder het genot van een kop erwtensoep nog een keer gezellig met elkaar tennissen en borrelen. We starten om 14:30 uur en gaan door tot de gezelligheid verdwenen is. We hopen nog een keer op ieder zijn komst en jullie mogen er vanuit gaan dat het weer een topdag wordt.

Bij slecht weer wordt er ook gewoon geserveerd. Weliswaar niet op de baan, maar in het clubhuis waar de soep je goed zal smaken. Tot dan!

Voor de wedstrijdtennissers en toernooi-tijgers

Wil je tijdens de winter door tennissen of je goed voorbereiden op de komende voorjaarscompetitie? In de winter en in het vroege voorjaar worden meerdere toernooien en competities gespeeld. Kijk op de site van de KNLTB of ToernooiKlapper.

Oktobertennisfest, een korte terugblik

11 oktober, overgewaaid uit Duitsland, Dirndl (wist jij wat dat was?), Lederhose, Bratwurst, Sauerkraut und Bier! De ingrediënten voor een Oktoberfest, dit keer bij ATVD. Dus werd het een Oktobertennisfest. Met fantastisch herfstweer werd het een zeer geslaagd festijn. Niet in het minst ook door de bijpassende muziek van DJ’s Danny en Danielle en de grote belangstelling.


Oktobertennisfest 2015

Evenementen november en december 2015

Zaterdag 21 november                         Vrijwilligersavond
Zondag 22 november            Snerttoernooi
Maandag 14 december Algemene ledenvergadering

Klik hier voor het activiteitenoverzicht van het gehele seizoen

 

 

 

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors