Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

NieuwsSmash 2015 nummer 6

31 augustus 2015, nummer 6
redactie nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze nieuwsbrief wordt gesponsord door: PuurTennis, New Look Optiek, Püttman Juweliers, Vishandel van Wissen, Buro Leerhulp, Vroom en Nobbe Opticiens, Marinus van Dijk (Etos), Familie Droog, Robert Harms Tweewielers.

Tossen

Nu de vakantieperiode voorbij is, is de
toss weer begonnen. En wel op de
vrijdagavond, aanvang 19.30 uur.
De toss is bedoeld voor alle niveaus en
ook niet-leden kunnen meedoen
(maximaal 3 avonden). Een mooie
manier om de club te leren kennen,
dus neem gerust iemand mee. Meld je
introducé bij aankomst wel even bij de
organisator, Arjen de Vries.


De Krokodil

Family & Friends Day

Zaterdag 22 augustus, 15.00 uur was het zover. De eerste Family en Friends Day bij ATVD. Menigeen had gekozen voor het tennis en niet voor Sail, voor winkelen of het strand. Met zoon of dochter, kleinzoon of kleindochter een klein toernooi spelen, meedoen aan tennisspelletjes of een tennisclinic. Het kon allemaal.
Het terras was supergezellig, zonovergoten en lekker druk. De kleine kinderen speelden op en in een prachtig springkussen, de Krokodil. Een heerlijke middag op of rond de tennisbaan, waarbij tennisplezier en samen genieten centraal stonden. Een geweldige dag als start van een jaarlijks terugkerend evenement.


Als het maar warm genoeg is

Extra bardienst

Heb jij tijd en zin om voor de vereniging een extra vrijwillige bardienst te draaien? Meld je dan bij Nel Zurburg. Het e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Dank je wel!

Sponsorcommissie

Voor de sponsorcommissie zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Wil je een bijdrage leveren. Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie NieuwsSmash

  • Arjen de Vries (technische ondersteuning, distributie)
  • Johan Jägers (layout, redactie)
  • Joke Bouma (eindredactie)

De volgende NieuwsSmash verschijnt begin november. De deadline voor het aanleveren van kopij is 25 oktober. Je kunt suggesties mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van het bestuur

Na een rustige vakantieperiode zijn de avonden op de vereniging weer druk bezocht. En met de najaarscompetitie die van start gaat zal er deze maand ook in het weekend genoeg te beleven zijn. De vrijwilligers waren afgelopen zomermaanden actief. Zo vergde het alsmaar wisselende weerbeeld extra inspanningen van de parkcommissie; de storm zorgde voor schade, door de extreme droogte moest er regelmatig gesproeid worden en de plotselinge zware regenbuien zorgden voor overlast. Vooral de banen 1 t/m 4 hebben het te verduren. Het heeft de volle aandacht van het bestuur, en overlast voor de leden door het tijdelijk niet kunnen gebruiken van banen wordt zo veel mogelijk voorkomen. De barcommissie werkt hard aan het invullen van de diensten. Onder andere door het verlengen van het seizoen zijn er nog open plekken. Heb jij je diensten nog openstaan? Ben jij bereid er extra te doen? Nieuw lid en nog een dienst te doen? Stuur een mail naar de barcommissie en ze helpen je er graag bij. Ook de technische commissie (de competitie-indeling is weer gerealiseerd), de jeugdcommissie en de leraren: zij staan allen weer klaar om er een mooi naseizoen van te maken. Dank aan onze vrijwilligers. Tot ziens op het park, groet Joke.

Najaarscompetitie

Op vrijdag 11 september start de najaarscompetitie. Er zal door de diverse teams gespeeld gaan worden op vrijdagavond, zaterdag en zondag. De najaarscompetitie duurt in principe 7 weken en eindigt op zondag 25 oktober. Op de betreffende zaterdagen en de zondagen zijn er daardoor tussen 10.00 en 16.00 uur minder banen beschikbaar voor vrijspelen.

Klik hier voor de teamindeling


Family and friends day


Family and friends day

Klik hier voor een verslag van de Family & Friends Day in het Diemer Nieuws

Van de jeugdcommissie

Nu de vakantie weer voorbij is zijn er voor de jeugd weer volop evenementen. Als eerste is er het ouder/kind toernooi op 6 september. Ook gaat de najaarscompetitie van start. Op woensdag 9 september is de eerste speelronde van de groene competitie voor de jeugd van 10 tot 12 jaar en op zaterdag voor de jeugd van 11 jaar en ouder. Het jeugd mixed dubbel toernooi is verplaatst naar zaterdag 3 oktober.

Nadere informatie over alle komende activiteiten wordt nog gemaild naar de ouders van de betreffende jeugdleden.

Slepen doe je zo!


Dus ook buiten de baan

Evenementen in September

Vrijdag 4 september                         Tossen
Zaterdag 5 september            G-tennis toernooi
Zondag 6 september Ouder/kind toernooi
Woensdag 9 september Start najaarscompetitie woensdag
Zaterdag 12 september Start najaarscompetitie zaterdag
Zondag 13 september Start najaarscompetitie zondag
Woensdag 16 september Diplomatennis
Maandag 21 september Start Jan-week

Klik hier voor het activiteitenoverzicht van het gehele seizoen

 

 

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors