Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

NieuwsSmash 2015 nummer 5

2 juli 2015, nummer 5
redactie nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze nieuwsbrief wordt gesponsord door: PuurTennis, New Look Optiek, Püttman Juweliers, Vishandel van Wissen, Buro Leerhulp, Vroom en Nobbe Opticiens, Marinus van Dijk (Etos), Familie Droog, Robert Harms Tweewielers.

Tossen

In de vakantieperiode is er geen toss. Eind augustus wordt weer gestart met tossen. Houd voor de eerstvolgende toss de ATVD website en de Nieuws-Smash in de gaten. Of wordt lid van WhatsApp! Meld je aan bij Arjen: 06-21842830.


Eva Magrijn en Serena Verhagen - Heus


Sylvia Sierhuis


Rolf den Boer en wouter van den Heuvel


Noah Beukenboom en Wouter Moons

Sponsorcommissie

Voor de sponsorcommissie zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Wil je een bijdrage leveren. Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie NieuwsSmash

  • Arjen de Vries (technische ondersteuning, distributie)
  • Johan Jägers (layout, redactie)
  • Joke Bouma (eindredactie)

De volgende NieuwsSmash verschijnt begin september. De deadline voor het aanleveren van kopij is 25 augustus. Je kunt suggesties mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Juni - toernooimaand

In deze laatste NieuwsSmash voor de zomer tref je voor het merendeel foto’s aan van de, gedurende de afgelopen maand gespeelde, clubkampioenschappen en van het Robeu Sport Diemen Open 2015. Van beide evenementen kunnen we zeggen dat ze zeer geslaagd waren. Dit mede dank zij het goede weer en de inzet van onze vrijwilligers. Het bestuur wenst iedereen een fijne vakantie en hopelijk tot snel weer op de baan.

Winnaars Clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen is bij de dames Femke Crouwel algemeen clubkampioen geworden. Bij de heren ging deze titel naar Youri Ekker.

Klik hier voor alle uitslagen van de Clubkampioenschappen

Winnaars Robeu Sport Diemen Open 2015

Tijdens het Robeu Sport Diemen Open, is er gestreden om vele titels in de diverse categorieën. Diverse onderdelen werden gewonnen door onze eigen ATVD leden.

Klik hier voor alle uitslagen van het Robeu Sport Diemen Open

Marcella stopt als voorzitter ATVD open toernooi

Na 25 jaar heeft Marcella Droog afscheid genomen als voorzitter van het open toernooi van ATVD. Het laatste toernooi verliep super, er waren veel prachtige wedstrijden. Op alle avonden waren er uitstekende maaltijden, verzorgd door Sylvia Sierhuis en de evenementen commissie zorgde voor een geweldige sfeer op het tennispark. Er was een wijnproeverij met zang op de donderdagavond en op vrijdag de feestavond met DJ. Na zaterdag bleven er 82 finalisten over die zondag de finales speelden. Na afloop van de finales volgde de prijsuitreiking en de traditionele barbecue. Maar eerst werd Marcella in het zonnetje gezet en verrast door een spandoek met daarop ‘Marcella bedankt'. Best emotioneel. Onze voorzitter Joke Bouma begon haar speech met lovende woorden en bloemen voor Marcella en daar bleef het niet bij. Ook de voorzitters van Tie-Breakers en van VVGA, alsmede de bondsgedelegeerde spraken Marcella toe. En weer kwamen er bloemen. Als laatste sprak Arie Martijn Schenk van de KNLTB en overhandigde Marcella een oorkonde. 25 jaar dus heeft Marcella het open toernooi, steeds samen met enthousiaste commissieleden, georganiseerd. Marcella kijkt er met plezier op terug en bedankt een ieder voor de bloemen en de cadeaus.


Marcella en Nico Droog


Mitchell Smith

Evenementen in Juli en Augustus


Zaterdag 4 juli                          Do you dare to play American
Zaterdag 22 augustus            ATVD familiedag
Zaterdag 29 augustus Jeugd mix dubbel toernooi

Klik hier voor het activiteitenoverzicht van het gehele seizoen

 

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors