Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

NieuwsSmash 2015 nummer 4

31 mei 2015, nummer 4
redactie nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze nieuwsbrief wordt gesponsord door: PuurTennis, New Look Optiek, Püttman Juweliers, Vishandel van Wissen, Buro Leerhulp, Vroom en Nobbe Opticiens, Marinus van Dijk (Etos), Familie Droog, Robert Harms Tweewielers.

Tossen

De toss in april en mei was succesvol. In juni is er geen toss. Houd voor de volgende toss de nieuwsbrief in de gaten. Of word lid van de WhatsApp! Meld je aan bij Arjen: 0621842830.

Wist je dat...

Bij het spelen van een single-wedstrijd behoren de zogenoemde single-palen geplaatst te worden. Dit houdt de netkabel op de gewenste spanning en daarmee op de goede hoogte. De single-palen zorgen tevens voor de reglementaire breedte van het net. De parkcommissie verzoekt een ieder vriendelijk om aan het einde van de single-partij de palen weer terug te zetten. En wel op de daarvoor bestemde plaats tegen de staanders van het net. Dit houdt de spanning van de netkabel op de gewenste sterkte.

Extra bardienst

Vind je een bardienst extra geen probleem, misschien zelfs leuk, dan kun je de vereniging daar enorm mee helpen. Meld je bij Nel Zurburg en zeg dat je reageert op deze oproep

Broodje van de maand


Broodje tonijnsalade

Het broodje van de maand is een vers zacht puntje, belegd met tonijnsalade met sla en tomaat.

ATVD-leden vertellen...

Wij zijn Dax de Hertog en Felipe Mioch. Wij hebben meegedaan aan een Jeugdranglijsttoernooi in Slotervaart.


Dax en Felipe

Wij zijn daar eerste geworden in de jongensdubbel in de categorie 10 t/m 12 jaar. Het is heel leuk en leerzaam om toernooien te spelen. Wil je ook toernooien spelen kijk dan op de website bij Jeugd. Er komen twee toernooien aan. Succes!

Klik hier om naar de jeugdpagina van de ATVD website te gaan

Sponsorcommissie

Voor de sponsorcommissie zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Wil je een bijdrage leveren. Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie NieuwsSmash

  • Arjen de Vries (technische ondersteuning, distributie)
  • Johan Jägers (layout, redactie)
  • Joke Bouma (eindredactie)

De volgende NieuwsSmash verschijnt begin juli. De deadline voor het aanleveren van kopij is 25 juni. Mail voor suggesties naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Juni - toernooimaand

Het bestuur wenst de leden die deelnemen aan de clubkampioen-schappen en het Robeu Sport Diemen Open 2015 veel succes en hoopt dat ze sportief en zonnig verlopen. Het aantal inschrijvingen voor de clubkampioenschappen is iets achter gebleven ten opzichte van voorgaande jaren; de sfeer zal er niet onder lijden. We rekenen op veel bezoekers. Voor het open toernooi kun je je nog inschrijven (zie verderop in deze NieuwsSmash). Wat let je? We zien jullie graag op het park of op de baan.

Namens het bestuur, Joke Bouma

De barcommissie

De vrijwilliger bij ATVD

De basis van elke goed lopende vereniging is de vrijwilliger. Zonder vrijwilliger geen vereniging. En dus ook geen ATVD. Maar dankzij verstandig besturen en de inzet van gemotiveerde vrijwilligers gaat het ATVD goed. En vooral die vrijwilligers komen wel eens wat positieve aandacht te kort; die kleine groep van leden die altijd klaar staan om de klusjes op te knappen. We weten dat iedereen tegenwoordig tijd tekort komt. Drukke baan, de kinderen, het sociale leven. Dan is het heerlijk om alle stress van je af te gooien met een stevige partij tennis. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers. Wil je ook je steentje bijdragen dan kun je een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Clubkampioenschappen

Op maandag 1 juni starten de clubkampioenschappen voor zowel de senioren als jeugd. De finales worden gespeeld op zondag 14 juni. Kom gezellig naar de baan om je clubgenoten aan te moedigen! Tijdens de clubkampioenschappen kan er slechts zeer beperkt vrijgespeeld worden.

Tijdens de clubkampioenschappen zijn alle gezonde broodjes elke dag verkrijgbaar. Liever iets warms, dan hebben we een klein keuzemenu: patat met spare ribs en patat met saté.

Tijdens de clubkampioenschappen houden we een loterij. De prijzen worden door ondermeer onze sponsoren en door de vereniging verzorgd en zijn zeer de moeite waard. De hoofdprijs is een lidmaatschap van de ATVD, daarnaast kun je winnen:

- een tennisles gegeven door Colin van Beem,
- tennisschoenen van onze hoofdsponsor Robeu Sport
- en nog veel meer…

Prijzen zijn vooraf te zien in ons paviljoen. De loten zijn verkrijgbaar tijdens het toernooi. Ze kosten 1 euro per stuk.

Op vrijdagavond 5 juni organiseert Michael Boot een pubquiz.

Robeu Sport Diemen Open 2015

Het jaarlijkse open toernooi start met het voorweekend op 20 en 21 juni en wordt verder gespeeld van 22 t/m 28 juni. Op vrijdagavond 26 juni wordt de feestavond georganiseerd. Tijdens het open toernooi zijn er geen tennislessen, en kan er niet vrijgespeeld worden in de weekenden 20/21 juni en 27/28 juni. Doordeweeks, van 22 juni t/m 26 juni kan er tot 17:00 uur vrijgespeeld worden.

Tijdens het open toernooi gaat de keuken helemaal los! Van maandag tot en met zaterdag verzorgen we heerlijke zelfgemaakte maaltijden, dus elke dag vers! Alle maaltijden zijn uiteraard redelijk geprijsd.

Donderdagavond staat onze wijnleverancier Marnix Kerstens op ons park met een wijnproeverij. Je kunt kennismaken met de lekkerste wijnen en om de sfeer compleet te maken wordt de proeverij ondersteund met live muziek.

Klik hier om je in te schrijven voor het open toernooi

Evenementen in Juni


Maandag 1 juni                          Start clubkampioenschappen jeugd
Maandag 1 juni            Start clubkampioenschappen senioren
Vrijdag 5 juni Pubquiz
Zaterdag 6 juni Competitieafsluiting jeugd
Donderdag 11 juni Finale damesochtend
Zaterdag 13 juni Finales clubkampioenschappen
Vrijdag 19 juni Gezelligheidstoernooi
Zaterdag 20 juni Start Robeu Sport open toernooi
Vrijdag 26 juni Feestavond Robeu Sport open toernooi
Zondag 28 juni Finales Robeu Sport open toernooi

Klik hier voor het activiteitenoverzicht van het gehele seizoen

 

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors