Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".
28 maart 2015, nummer 2
redactie nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze nieuwsbrief wordt gesponsord door: PuurTennis, New Look Optiek, Püttman Juweliers, Vishandel van Wissen, Buro Leerhulp, Vroom en Nobbe Opticiens, Marinus van Dijk (Etos), Familie Droog, Robert Harms Tweewielers en Assurantiekantoor Ternede.

Tossen

Dit seizoen start ATVD in de maanden april en mei weer met een tossavond. Deze zal zijn op vrijdagavond. De aanvang is om 20.30 uur. De eerste gelegenheid is op vrijdag 3 april.

KNLTB voorjaarscompetitie

De maanden april en mei staan voor de TC traditiegetrouw in het teken van de voorjaarscompetitie. Inmiddels zijn alle baanschema's gemaakt, en alle uitnodigingen voor de teams verstuurd. Voor het vrijspelen betekent dit helaas dat er gedurende de weekenden in april en mei een beperkt aantal banen beschikbaar is. Met name geldt dit voor de zaterdagen. Op de zondag zijn er meerdere banen beschikbaar voor vrijspelen.

Klik hier voor alle informatie over de voorjaarscompetitie

Contributie

Een aantal leden heeft de contributie nog niet voldaan en hebben dus hun pasje nog niet ontvangen. De penningmeester vraagt hen dit zo spoedig mogelijk alsnog te doen waarna het pasje zal worden toegestuurd (als ook de bardiensten zijn ingevuld).

Een ATVD-lid vertelt...

Mijn naam is Colin van Beem en ik ben sinds 2014 weer lid van ATVD. Ik sta momenteel, na de nodige blessures, op plaats 1048 van de ATP ranglijst. Mijn streven is om eind 2016 tot de beste 350 tennissers van de wereld te behoren. Een goede aanzet hiertoe is mijn winst in de finale van het nationale ranglijst toernooi in Zoetermeer op Thomas Schoorel…

Van de Parkcommissie

Het is belangrijk om na het spelen de (nieuwe) banen te slepen. Dus ook als je 's avonds als laatste op de baan hebt gestaan.

Zo blijven de banen in goede conditie.

Broodje van de maand

Broodje warme rookworst (rookworst, ook bij de borrel een aanrader)

Vrijwilligers bij ATVD

Binnen de vereniging is veel werk te verzetten. Dit gebeurt door vrijwilligers binnen de diverse commissies van ATVD. Wil je ook een bijdrage leveren. Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie NieuwsSmash

  • Arjen de Vries (technische ondersteuning, distributie)
  • Johan Jägers (layout, redactie)
  • Joke Bouma (eindredactie)

De volgende NieuwsSmash zal begin mei verschijnen. De deadline voor het aanleveren van kopij is 25 april. Mail voor suggesties m.b.t. deze nieuwsbrief naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van het bestuur

Na de succesvol verlopen renovatie van ons park kunnen we inmiddels terugkijken op een goed bezocht openingstoernooi, met als hoogtepunt de officiële heropening van het park door wethouder sport Jeroen Klaasse. Hij hees de ATVD vlag in top. In het DiemerNieuws van 19 maart werd daar in een mooi artikel ruim aandacht aan besteed.

Het openingstoernooi werd gevolgd door het “Leer ATVD kennen” toernooi op 20 maart. Liefst alle 9 banen waren bezet met enthousiaste tennissers. Natuurlijk hopen wij daar een aantal nieuwe leden uit te mogen begroeten. De evenementencommissie had een en ander prima verzorgd.

Voor een impressie van dit toernooi klik hier

Inmiddels zijn ook de tennislessen weer begonnen en maken wij ons op voor de voorjaarscompetitie. Wij wensen alle deelnemers veel succes. Zie hieronder ook Evenementen in April. Zet de voor jou relevante data in je agenda.

Verder verwelkomen wij onze nieuwe tennisleraar; zijn naam is Michael Getrouw. Hij vervangt Marcel de Groot. Wij wensen Michael veel succes bij ATVD.

Namens het bestuur, met sportieve groet, Joke Bouma

KNLTB feliciteert ATVD met vernieuwd complex

In een mail aan de voorzitter van ATVD complimenteert Bert Brink, voorzitter van het districtsbestuur IJmond, ATVD met het mooie vernieuwde park. De heer Brink was aanwezig bij de receptie ter gelegenheid van de heropening. Daarbij gaf hij aan getroffen te zijn door de positieve sfeer in de vereniging. Ook bij een eerder bezoek aan ATVD was de goede sfeer hem opgevallen. Tevens sloot hij zich aan bij de complimenten die de voorzitter tijdens de receptie uitsprak richting de vrijwilligers die de renovatie mogelijk hebben gemaakt. Tenslotte wenste hij alle leden veel tennisplezier toe op het vernieuwde park.

De ATVD jeugd al volop in actie

Op maandag 30 maart is de selectietraining van start gegaan. 15 kinderen nemen aan de selectietraining deel. De competitietraining is inmiddels afgesloten. We kunnen concluderen dat de competitietraining een groot succes was. Vanaf 1 april is er de spelletjesmiddag (van 15.00 tot 17.00 uur) onder leiding van Michael Getrouw.

    

En inmiddels zijn ook de shirtjes voor de competitiespelende jeugd, gesponsord door Meijer Groundsmen, geleverd. In dit shirt zullen de jeugdteams de ATVD-eer verdedigen.

Van de Barcommissie

Als je dit jaar het prachtige nieuwe park inmiddels hebt bezocht dan heb je waarschijnlijk de nieuwe koffiemachine gezien en wellicht ook de koffie geproefd. Met vers gemalen bonen en verse melk schenken wij een voortreffelijke kop koffie.

Ook is dit jaar het assortiment broodjes behoorlijk uitgebreid. De broodjes zijn vanaf de start van de competitie op zaterdag 4 april in ons paviljoen te verkrijgen. Kijk daarvoor ook eens op de menukaart in het clubhuis.

Van de Webmaster

ATVD heeft met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe website. Een nieuw moderner jasje en meer informatie over onze vereniging. Opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Om snel wegwijs te geraken is er een instructie gemaakt.

Klik hier voor de instructiefilm

Evenementen in April

Woensdag 1 april                          Spelletesmiddag
Donderdag 2 april            Damesochtend
Vrijdag 3 april            Start voorjaarscompetitie vrijdag
Zaterdag 4 april            Start voorjaarscompetitie zaterdag
Maandag 6 april            Start voorjaarscompetitie zondag
Dinsdag 7 april            Start voorjaarscompetitie dinsdag
Woensdag 8 april            Start voorjaarscompetitie woensdag

Klik hier voor het activiteitenoverzicht van het gehele seizoen

 

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors