Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Sponsorcommissie

Wat onmiddellijk opvalt wanneer je een blik werpt op onze tennisbanen zijn de reclameborden en de winddoeken. Deze borden en doeken, die het park een kleurrijk aanzien geven, zijn uitingen van sponsoren van de ATVD.
De vereniging biedt de veelal Diemense bedrijven de mogelijkheid om reclame te maken voor hun producten of diensten. Naast reclameborden en winddoeken kunnen in overleg met de sponsorcommissie ook andere vormen van sponsoring worden overeengekomen. Zo beschikt de vereniging over een beeldscherm in het clubhuis waarop naast informatie over het tennis meer dynamische sponsoruitingen kunnen worden gepresenteerd, zo kunnen sponsoren bijvoorbeeld (tijdelijke) acties aankondigen. Verder kan worden gedacht aan uitingen op de internetsite van ATVD of in onze nieuwsbrief, de NieuwsSmash. Ook de toernooien kunnen worden gesponsord waarbij vooral het open toernooi een interessante optie is.

Uiteraard zal steeds worden gezocht naar win-win situaties. De sponsoring moet interessant zijn voor de sponsor en ook voor ATVD moet de sponsoring voordeel bieden. Zo is de sponsor gebaat bij je interesse en de eventuele aankopen c.q. klandizie. De vereniging moedigt dit van harte aan. Voor ATVD leveren de sponsorinkomsten een bijdrage aan de continuïteit van de vereniging.

Heb je ideeën over sponsoring in het algemeen of ken je een bedrijf die misschien zou willen sponsoren, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De volgende leden zitten in de sponsorcommissie:

Johan
Johan Jägers

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors