Fout
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Vlak voor de start van het zomerseizoen is het bestuur verrast door de volgende situaties.

Roel Drost

Roel heeft zich per 1 april ziek moeten melden i.v.m. aanhoudende knieproblemen. Het is nog niet duidelijk wanneer en zo ja voor hoeveel uur hij weer les kan geven. Dit is in de eerste plaats heel vervelend voor Roel, maar heeft ook consequenties voor de leden die zich hebben ingeschreven voor tennislessen.

Willem Hornikx

Wij hebben als vereniging met Willem geen overeenstemming kunnen bereiken over de arbeidsvoorwaarden, hierdoor zal Willem niet meer beschikbaar zijn als tennisleraar. Wij betreuren dit afscheid van een trainer die veel waardering verdient over de wijze waarop hij zijn lessen gaf.

Hoe nu verder?

Allereerst hebben wij de leden geïnformeerd die zich hebben ingeschreven voor tennislessen. Zij hebben de gelegenheid gekregen om hun inschrijving te annuleren. Vervolgens zullen we voor de leden die niet geplaatst kunnen worden bij de overige tennisleraren, Léonne en Florence, op zoek gaan naar een passende oplossing. We vragen begrip dat dit mogelijk enige tijd duurt voordat wij meer duidelijkheid kunnen geven.

 Hoofdsponsor


 

 Subsponsors